Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani razpisuje obštudijske dejavnosti s področja športa, kulture in umetnosti, zdravja, podjetništva, prostovoljstva, raziskav in številnih drugih dejavnosti. Študentkam in študentom ponujamo obštudijske kreditno ovrednotene športne programe, brezplačno rekreacijo in pester izbor zanimivih dogodkov. 

V študijskem letu 2020/2021 boste lahko v okviru zunanje izbirnosti izbrali enega izmed potrjenih kreditno ovrednotenih športnih programov, ovrednotenih s tremi kreditnimi točkami ECTS. Seznam programov najdete na povezavi tukaj.

Vsak dan se študentke in študenti lahko vključite tudi v brezplačno ponudbo dnevne rekreacije, ki je dostopna na povezavi tukaj.

Vabimo vas k spremljanju naših strani na družbenih omrežjih, kjer vas redno obveščamo tudi o drugih dogodkih, ki jih organiziramo. 

Poleg obveznih študijskih vsebin vam na Centru za obštudijsko dejavnost ponujamo pestro izbiro obštudijskih dejavnosti, predvsem športa. Se vidimo v Univerzitetni športni dvorani v Rožni dolini! 

Kontakti:
Spletna stran: sport@uni-lj.si
Telefon, recepcija: 01 241 86 36
Telefon, pisarna: 01 241 86 33
Facebook
Instagram