Karierni centri Univerze v Ljubljani – Razvoj storitev za študente in alumne

Karierni centri Univerze v Ljubljani delujemo na vseh fakultetah in akademijah. Študentom in mladim alumnom (diplomantom) zagotavljamo celostno podporo na študijski in karierni poti. Za dosego ciljev sodelujemo in se povezujemo z zunanjimi sodelavci – delodajalci in strokovnjaki alumni, ki so študij zaključili na Univerzi v Ljubljani. 

Smo sogovornik v dilemah ob izbiri ali nadaljevanju študija, iskanju informacij o štipendijah, pripravništvih, zaposlitvah v tujini ter iskanju zaposlitve tudi s pomočjo mentorstva starejših in bolj izkušenih kolegov. Ponujamo individualna karierna svetovanja.

Naše brezplačne aktivnosti potekajo na vseh članicah Univerze v Ljubljani. Vabimo vas, da se povežete s svetovalcem vaše fakultete/akademije in se udeležujete dogodkov v živo ali prek spleta:

  • kariernih informiranj in svetovanj;
  • delavnic samoocene, iskanja zaposlitve, kariernih načrtov, razgovorov, osebnih in pisnih predstavitev;
  • posvetov o izzivih v tujini, podjetništvu, pripravništvu;
  • hitrih zmenkov z delodajalci;
  • predstavitev delodajalcev in obiskov v njihovih delovnih okoljih.

Svetujemo vam tudi, da spoznate klub alumnov vaše fakultete/akademije že na začetku študijske poti. 

Če se boste znašli v dilemi glede izbire pravega študija, si želeli pridobiti praktične delovne izkušnje ali se vključiti v obštudijske dejavnosti, nas pokličite ali nam pišite. Spremljate nas lahko tudi prek družbenih omrežij. Z veseljem vam bomo pomagali. 

Kontakti:
Univerza v Ljubljani
Karierni centri UL
Kongresni trg 12
1000 Ljubljana
E-pošta: kc@uni-lj.si
Tel: 01/2418-732