Kinodvor

Kinodvor je osrednji mestni kino s kakovostno in raznoliko filmsko ponudbo. Je tudi festivalsko središče in živahno družabno srečevališče, ki namenja velik poudarek izkušnji obiska kina, podprti s posebnimi dogodki. Kinodvor je tudi povezovalec različnih akterjev na področju kinematografije in avdiovizualne oziroma filmske umetnosti.

Študentske ugodnosti pri Kinodvoru

V Kinodvoru študentom poleg vsebinsko raznolikega in zanimivega programa ponujamo tudi študentski popust na ceno vstopnice (4,50 EUR namesto 5,30 EUR). Ob ponedeljkih imamo v Kinodvoru Dvorni dan, ko je cena vstopnice samo 3,80 EUR. Za filmske navdušence priporočamo včlanitev v Klub Kinodvor. Študenti plačate znižano članarino 10 EUR na leto in gledajo filme ceneje (3,80 EUR), imate možnost rezervacij vstopnic, povabljeni ste na brezplačne projekcije in koristite številne druge ugodnosti. Z začetkom novega šolskega leta je na voljo Kino na zahtevo, ki ponuja ogled izbranega filma v želenem terminu v Mali dvorani za zaključeno skupino do deset oseb.

Kinodvor je cenovno dostopna oblika kulturnega in družabnega udejstvovanja. Obisk kina lahko spremeniš v svoj dogodek s skupino prijateljev s Kinom na zahtevo, romantičen večer v dvoje z razmišljanjem o filmu po projekciji v naši kavarni ali v samostojen pobeg pred vsakodnevnim vrvežem v temo kinodvorane. Gremo v kino!

Kontakti:
Spletna stran: www.kinodvor.org
E-pošta: blagajna@kinodvor.org
Telefon: 01 239 22 17