Leksi - organiziraj si študij!

Leksi je mobilna aplikacija, ki študentom nudi stičišče vseh pomembnih informacij. Dostopate lahko do urnikov, predmetov, ocen, prijav na izpite/kolokvije, spletnih učilnic, elektronske pošte, študentske prehrane, novic, dogodkov ipd.

Aplikacijo so razvili študenti, ki so študirali na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ter Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, saj so ugotovili, da za svoj študij potrebujejo aplikacijo, ki bo na enem mestu vsebovala vse informacije, ki jih potrebujejo za študij.  

Aplikacija Leksi je nastala iz preproste ideje in je danes zanesljiv pomočnik pri študiju več kot 10.000 študentom. Trenutno Leksi podpira več kot 90 fakultet in visokih šol v Sloveniji, med študenti Univerze v Ljubljani pa je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij. 

Leksi je na voljo za operacijske sisteme iOS in Android, preneseš si jo lahko tukaj: https://leksi.si/app. Če imaš še dodatne vprašanja, si poglej naslednji video, kontaktiraš nas lahko tudi prek elektronske pošte leksi@leksi.si, ali pa kar prek aplikacije Leksi. 

Ste rektor, dekan ali uslužbenec na fakulteti oziroma univerzi in vas zanima sodelovanje z Leksi? Veselimo se osebnega srečanja z vami, zato vas vabimo, da kontaktirate Leksi, Andraža Hajdenkumerja (00 386 51 272 350 ali andraz.hajdenkumer@leksi.si). 

Več informacij o sodelovanju s fakultetami lahko najdete na spletni strani https://leksi.si