Medicohealth GYM

Nov vadbeni center Medicohealth Gym je ustvarjen z namenom približati vadbo vsem z ekipo najboljših strokovnjakov – osebnih trenerjev, kineziologov, fizioterapevtov, nutricionistov, genetikov in celo psihologov, ki med seboj delijo znanje in se dopolnjujejo. V dobri družbi ugotoviš, da pot do zdravja in lepo oblikovanega telesa še nikoli ni bila tako zabavna! Pridruži se nam na najboljših vadbah – Indoor Cycling, HIITMe, IronMax, Bootyboom, One2Sweat, Metabolic, Jogalates, Pilates, Zdrava hrbtenica, BSmartFit, Vitalna Mami, Zlata leta – in osebnih trenerstvih ter končno zares poskrbi zase.

Ekipa centra Medicohealth GYM

Petnajst različnih vadb, petnajst različnih trenerjev in več kot 30 ur vadb na teden. Medicohealth GYM odlikuje pester nabor osebnih trenerjev in inštruktorjev ter visoko usposobljenega osebja na področju športa, nutricizma, kineziologije, fizioterapije in rehabilitacije. Študentom ponujamo vrsto odličnih ugodnosti. Medicohealth GYM je ravno praznoval svoje prvo leto obstoja. V praktično novih prostorih centra GYM je število vadečih omejeno do največ 11 oseb v dvorani za trening in 15 v dvorani za indoor cycling. To omogoča varno vadbo, stran od večjih množic ljudi, kar je odlična izbira glede na sedanjo situacijo s COVID-19.

Medicohealth GYM ima še posebej razvit posluh za študente, saj je večina kadra sestavljena iz mladega, visoko usposobljenega osebja. Poleg tega ponujamo veliko ugodnosti prav zanje.

Medicohealth GYM sestavlja ekipa priznanih trenerjev, kineziologov, prehranskih svetovalcev in genetikov, ki bodo s svojimi izkušnjami vaše telo pripeljali do absolutnega potenciala. Center ponuja vrsto različnih in novih vodenih vadb ter splošne in posebej za športnike prilagojene genske analize. V toplem ambientu centra Medicohealth GYM se boste počutili kot doma, saj naše delo temelji na osebnem pristopu, prijaznosti in profesionalnosti na najvišji ravni.

Kontakt:

Spletna stran: https://medicohealthgym.si/
Tel: 040 549 601
Mail: info@medicohealthgym.si