Wolt - Naroči slastno hrano na dom

Prednost življenja v Ljubljani je ta, da lahko ob dnevih, ko se ti še posebej ne da kuhati ali pa nimaš časa, okusno hrano naročiš kar na dom. To je največji študentski luksuz v Ljubljani. kdo pa danes sploh še kuha?

Wolt je finsko start-up podjetje, ustanovljeno leta 2014 v Helsinkih. Danes uspešno posluje v več kot 17 državah in 38 mestih ter sodeluje z več kot 3.500 restavracijami.

V Ljubljani lahko na Woltu naročiš hrano iz več kot 100 restavracij; vse od okusne azijske hrane, do klasičnih pic in hamburgerjev, pekoče mehiške hrane, slastnih tortic in še več. Aplikacijo Wolt si lahko preneseš na telefon ali jo uporabiš v brskalniku. Omogoča enostavno in hitro naročanje hrane iz najboljših restavracij v tvoji bližini s samo enim klikom. Woltova dostava je brezstična, plačilo je brezgotovinsko, varnost je zagotovljena.

Za lažji začetek študijskega leta je Wolt pripravil kodo za vse nove uporabnike: BRUC2020, ki ti prinese 3x brezplačno dostavo za prva tri naročila! Koda velja od 1. do 31. 10. 2020 za vse nove uporabnike.

Izkoristi kodo in prični woltati!

Več informacij in povezava do aplikacije: https://wolt.com/sl/