Prenesi aplikacijo

Mladi za pridobivanje informacij večinoma uporabljate mobilne telefone, zato smo našo vsebino prilagodili prav za vas. Do pomembnih in zanimivih vsebin, ki so pomembne ob začetku študijskega leta, lahko dostopate prek uradne spletne aplikacije Univerze v Ljubljani Pozdrav Brucem.

1. Aplikacija Pozdrav brucem

V aplikaciji Pozdrav Brucem imate študenti in ostali uporabniki pregled nad vsemi informacijami, ki so na spletni strani https://pozdravbrucem.si. Aplikacija je na voljo brezplačno, brez predhodne prijave ali registracije. Znotraj aplikacije nam lahko zastavljate vprašanja, mi pa se bomo potrudili, da bomo nanje hitro in jasno odgovorili. Upamo, da vam bo aplikacija koristila pri vašem študiju in da boste z njeno pomočjo našli informacije in kontakte, ki jih potrebujete ob začetku študijskega leta. 

  • Spletna aplikacija Pozdrav brucem 
    Za študente smo pripravili spletno aplikacijo, do katere lahko dostopate tukaj. Predlagamo, da jo dodate na začetni zaslon svojega telefona, kjer lahko do nje vedno dostopate. Na našem instagram profilu pa lahko najdete tudi kratko video obrazložitev, kako aplikacijo dodate na začetni zaslon. 
  • Mobilna aplikacija Pozdrav brucem
    Za vas smo pripravili tudi mobilno aplikacijo Pozdrav brucem, vendar zaradi upočasnjenega postopka verifikacije aplikacij, ki jih izvajata Google (Play Store) in Apple (App Store) še ni na voljo. Takoj, ko bo na voljo, vas bomo o tem obvestili.