Prenesi aplikacijo

Mladi za pridobivanje informacij večinoma uporabljate mobilne telefone, zato smo našo vsebino prilagodili prav za vas. Do pomembnih in zanimivih vsebin lahko dostopate prek uradne spletne aplikacije Univerze v Ljubljani Pozdrav Brucem.

Mobilna aplikacija Pozdrav brucem

V aplikaciji Pozdrav Brucem imate študenti in ostali uporabniki pregled nad vsemi informacijami, ki so na spletni strani https://pozdravbrucem.si. Aplikacija je na voljo brezplačno, brez predhodne prijave ali registracije. Znotraj aplikacije nam lahko zastavljate vprašanja, mi pa se bomo potrudili, da bomo nanje hitro in jasno odgovorili. Upamo, da vam bo aplikacija koristila pri vašem študiju in da boste z njeno pomočjo našli informacije in kontakte, ki jih potrebujete. 

Aplikacija je na voljo tako za Android naprave kot tudi za iOS naprave. Prenesete si jo lahko tukaj:
Android
iOS

Pripravili smo tudi spletno aplikacijo, do katere lahko dostopate tukaj. Predlagamo, da jo dodate na začetni zaslon telefona, kjer lahko do nje vedno dostopate. Na našem Instagram profilu pa lahko najdete tudi kratko video obrazložitev, kako aplikacijo dodate na začetni zaslon. 

Študentska aplikacija Leksi

Predstavljamo vam tudi študentsko mobilno aplikacijo Leksi, ki na enem mestu združuje vse pomembne informacije in orodja za študij. V aplikaciji Leksi lahko poleg informacij s spletne strani Pozdrav brucem najdete tudi enostaven pregled vašega urnika, ocen, izpitov, gradiv iz spletnih učilnic, restavracij s študentsko prehrano ipd.

Za študente je aplikacija Leksi uporabna, saj si z njeno pomočjo lažje organizirate pregled nad informacijami, hkrati pa brucem omogoča lažji prehod iz srednje šole na fakulteto. Aplikacija je na voljo vsem študentom, vanjo se je potrebno prijaviti z digitalno identiteto, ki jo študenti prejmete na fakulteti oz. akademiji (VIS, ŠIS, STUDIS, MOJ-FDV). Uporaba aplikacije Leksi je prostovoljna in brezplačna, zato jo priporočamo vsem študentom.

Leksi ni uradna aplikacija Univerze v Ljubljani. Razvili so jo njeni študenti, aktivno pa jo uporablja skoraj 10.000 študentov.

Aplikacijo lahko prenesete tukaj. Če ob vpisu vpišete šifro POZDRAVBRUCEM2020, pa se vam omogočijo še dodatne funkcije, kot na primer prejemanje obvestil ob prejemu ocen in mnogo več.