Zdravstvena fakulteta

Nagovor dekana doc. dr. Andreja Starca
Pozdrav brucem 2020 | UniLJ ZF

Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani vključuje osem dodiplomskih in štiri podiplomske študijske programe različnih zdravstvenih strok. Tako se na naši fakulteti dnevno izobražujejo bodoči zdravstveni delavci različnih profilov, ki svoje znanje nadgrajujejo v šolskih klopeh kliničnem okolju. Najlepši del študija na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani je zagotovo združitev kakovostnega izobraževanja in občutek drugega doma. Tesna povezanost med študentkami in študenti vseh smeri med študijem vodi v prijateljske vezi, ki trajajo večno.

Na fakulteti prirejamo različna strokovna srečanja in kongrese.

Na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani aktivno deluje Študentski svet, ki se neprestano trudi za boljše študijske in hkrati tudi obštudijske dejavnosti v okviru fakultete. Seveda k temu največ prispevajo svetniki Študentskega sveta fakultete, ki so študentom vedno na razpolago. Prav tako imamo svoje športno društvo, ki si prizadeva izvajati čim več športu in zdravju posvečenih dogodkov. Aktivno podpiramo ženske in moške športne ekipe fakultete, ki tekmujejo v posameznih univerzitetnih ligah. Seveda ne smemo pozabiti na naše pridne tutorje, ki iz leta v leto brez vsakršnih pomislekov, žrtvujejo svoj prosti čas za pomoč študentkam in študentom. Največ svojega časa namenijo prvim letnikom, ki se prilagajajo na novo študentsko življenje in jim vsak, še tako majhen nasvet zelo veliko pomeni.

Božični stand up nastop Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani

Ker se zavedamo, da je vsak začetek težak, smo zbrali nekaj nasvetov starejših študentk in študentov Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani za lažji skok v prvo/novo študijsko leto:

  • Medsebojno si pomagajte, saj vam bo tako najlažje.
  • Poslužujte se sprotnega učenja.
  • Brez strahu med predavanji postavljajte vprašanja.
  • Ne pozabite se pravočasno prijaviti na izpite.
  • Uživajte v tem, kar počnete.
Stojnica naše fakultete na Informativi

Kontakti:
Študentski svet Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani:
E svet.sszf@gmail.com
FB Študentski svet Zdravstvene fakultete (ŠSZF)
IG studentski_svet_zf
Športno društvo:
E sportnodrustvo.zf@gmail.com
IG sportno_drustvo_zf
Tutorji:
E tutorjizf@gmail.com